golle2012
Avdanlılar’ı, bir araya getirmek ve şehir merkezlerinde unutulmaya yüz tutan komşu ziyareti geleneğini yaşatmak amacıyla heryıl düzenlenen gölle günü,  Şafak Mahallesi’nde Yaşar Çeltik’in evinde gerçekleştirildi. Geceye Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar,  Kepez Belediyesi Meclis üyeleri Hasan Demir ve Rüştü Peker, Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Yörük, İmecikliler Derneği Başkanı Adem Durmaz, Dere Köyü Başkanı Azem Kökez, Kuzköylüler Derneği Başkanı İsmail Çetin, Beğişliler Derneği Başkanı Süleyman Karakuş katıldı.
Başkan Tütüncü, Avdanlılar’ın komşu ziyareti geleneğini devam ettirerek, geleneklerini sürdürmelerini büyük takdirle karşıladığını belirtti. Tütüncü, bu özel günün geleneksel yemeği olan “gölle” ikramıyla da mutlu olduğunu ifade etti.
Dernek Başkanımız Sayın Durali Köle Katılımlarından dolayı Sayın Hakan Tütüncü'ye ve Diğer misafirlere teşekkür ederek; "Gölle günlerini 3 yıldır kış aylarında  birlik ve beraberlik içerisinde yapıyoruz bundan sonrada inşaallah bunu devam ettireceğiz ve Dernek olarak her zaman gelenek ve göreneklere sahip çıkmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bültene Abone Ol